روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

این خوراکی منبع انواع ویتامین‌هاست

ذرت، یکی از غلات سرشار از ریزمغذی‌ها و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به محافظت از بدن در برابر بیماری‌های مختلف کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 08
کد خبر: ۲۶۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقدار فراوان فیبر موجود در ذرت به حفظ تناسب اندام و بهبود عملکرد دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند. ذرت را می‌توان به شکل‌های مختلف استفاده کرد و به این ترتیب از فواید آن بهره برد.

در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این ماده غذایی اشاره خواهیم کرد که به ترتیب عبارتند از:

پیشگیری از بیماری‌ها
ذرت، جزو خوراکی‌هایی است که ارتباط آن با کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته مغزی، سرطان، دیابت نوع ۲ و چاقی ثابت شده است. ذرت منبع غنی از پروتئین محسوب می‌شود، اما چربی کمی دارد و برخلاف مقدار نشاسته بالا، شاخص گلیسمی آن پایین است و توصیه می‌شود بزرگسالان روزانه به اندازه نصف فنجان ذرت بخورند.

منبع ویتامین‌های مختلف
ذرت یکی از بهترین منابع ویتامین‌های گروه B است که مقدار این ویتامین‌ها ۲ تا ۳ برابر بیشتر از سبزیجات تازه است. این ویتامین‌ها نقش مهمی در متابولیسم سلول‌ها دارند. ذرت همچنین حاوی پتاسیم است که این ماده معدنی در تنظیم فشار خون و بهبود عملکرد قلب موثر است. ویتامین A یکی دیگر از ریزمغذی‌های موجود در ذرت است که علاوه بر پیشگیری از تحلیل شناختی، نقش محافظ برای سیستم ایمنی نیز دارد و در تشکیل مخاط مجاری تنفسی نیز موثر است. ذرت تنها غله‌ای است که کاروتنوئید دارد و این گروه از آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت چشم مفید هستند و از بروز بیماری‌های مختلف از جمله آلزایمر پیشگیری می‌کنند.

بهبود عملکرد دستگاه گوارش
مزیت دیگر ذرت، مقدار فراوان فیبر‌های حل‌نشدنی است. این فیبر‌ها هضم نمی‌شوند و در سیستم جریان خون نیز قابل جذب نیستند؛ در نتیجه در سیستم گوارش باقی می‌مانند و دفع مواد زائد از بدن را تسهیل می‌کنند. بهبود عملکرد سیستم گوارش بر کاهش احتمال هموروئید و سرطان کولون موثر است. به علاوه فیبر‌های موجود در ذرت با افزایش احساس سیری به کنترل وزن نیز کمک می‌کند.

منبع تامین انرژی
ذرت حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده است که باعث تامین انرژی برای مدت طولانی در بدن می‌شوند. به همین دلیل ذرت برای افرادی مانند ورزشکاران که نیاز به انرژی زیادی دارند، مفید است. افزودن پودر ذرت به انواع غذا‌ها نیز می‌تواند در تامین انرژی مورد نیاز بدن موثر باشد و برای افرادی که تمایل به خوردن دانه‌های ذرت ندارند، پیشنهاد مناسبی است./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده